Schaktarbeten i Gimo

Välkommen till Thyrs schakt & entreprenad AB

Allt du behöver inom schaktarbeten och matjord

Thyrs schakt & entreprenad AB utför alla förekommande arbeten inom mark och anläggning. Vi hjälper dig med dränering, byte av avlopp, schaktarbeten, sanering, maskintransport m.m. Increase your chances of success with kostenlose automatenspiele herunterladen in no time. Vi bedriver även försäljning av grus och matjord för t.ex. anläggning av ny gräsmatta. Behöver du hjälp med snöröjning på vintrarna? Vi ställer gärna upp med våra effektiva snöröjningsfordon!

 

Behöver du matjord?

Vår stora kapacitet gör att vi kan utföra allt inom markarbeten & schaktarbeten. Och vår ambition är att vara ett naturligt förstahandsval för dig när det är dags att gjuta en husgrund, anlägga fiberkabel eller transportera grus och maskiner. Bor du i Östhammar och söker kvalitetsjord till din tomt? Vi levererar näringsrik matjord som tillför kalk, mull och sand och som stimulerar ditt gräs till att bilda nya rötter för att växa och må bra. Matjorden är speciellt utvald för att fungera till många olika typer av odlingar, så vare sig det gäller blommor inomhus eller enbuskar på tomten så får du alltid matjord av oss som håller en fin och hög kvalitet.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Thyrs schakt & entreprenad lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Schaktarbeten i Gimo

Professionella arbeten av högsta kvalitét!

Med Thyrs schakt & entreprenad AB får du spetskompetens och ett genuint engagemang för alla projekt, stora som små. Vi anpassar vår service efter dina önskemål och förutsättningar, och har koll på struktur och planering för att kunna ge precision och exakta tidsplaner för våra kunder. Självklart ingår trygga garantier och alla nödvändiga försäkringar vid större markarbeten.

 

Vi löser alla sorters markjobb med 100 % dedikation
– från infrastruktur till gjutning av grunder

 

Funderar du på att köpa matjord till din gräsmatta?

En bra jord är grunden för plantering och växtnäring i din trädgård. Det första lagret jord på marken kallas för matjord. Det är där daggmaskar och mikroorganismer trivs och bryter ned organiskt material som löv och kvistar, som i sin tur blir till näring. Är du intresserad av att köpa jord så hjälper vi dig gärna! Hos oss hittar du all matjord du behöver för att din gräsmatta och andra buskar och växter ska frodas på tomten. Matjord från oss på Thyrs schakt & entreprenad AB består av 100 % återvunnet material och är resultatet av ett lyckat kretslopp.

Våra tjänster

Matjord - Thyrs schakt & entreprenad

Matjord

Dränering - Thyrs schakt & entreprenad

Dränering

Schaktarbeten - Thyrs schakt & entreprenad

Schaktarbeten

Gjuta grunder - Thyrs schakt & entreprenad

Gjuta grunder

Storsäckar - Thyrs schakt & entreprenad

Storsäckar

Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Din trygga expert på mark- och anläggningsarbeten

Oavsett om du är i behov av schaktservice, finplanering av tomten eller lastväxlare för maskinflytt så gör vi allt vi kan för att hjälpa dig. När ett team av proffs gör det de är allra bäst på blir prestationen därefter. Det är därför som vi är stolta över och tror på att du alltid får ett utmärkt resultat av oss. Genom åren har vi byggt upp ett gott samarbete med både kunder och leverantörer, och får vi ditt förtroende förvaltar vi det med stor omsorg. Med en verksamhet som präglas av kvalitetstänk, erfarenhet och en varm relation till våra kunder får du markservice av hög kvalitet som blir rätt från början.

 

Med oss får du en lyckad dränering

Har du problem med fukt i källaren? En väl fungerande dränering runt husgrunden är viktigt för att du ska slippa besvärliga fuktskador. Vi använder modern utrustning för att effektivt dränera och isolera din husgrund, i syfte att hålla fukten borta. Du får en effektiv dräneringsprocess enligt de senaste metoderna på marknaden, och vi är förstås måna om att hålla snyggt efter oss – så att din tomt är i lika bra skick som innan arbetet påbörjades.

Alla våra medarbetare är utbildade och har stor kompetens inom hus- och markjobb. Med andra ord kan du känna dig trygg när du anlitar oss, vi vet vad vi gör. Har du frågor om våra tjänster och vill veta mer? Tveka inte att kontakta oss!

Välkommen till en kunnig markentreprenör som sätter dig som kund i fokus!